Ο νέος Facebook Messenger διευκολύνει τις συνομιλίες μας

Το Facebook αναβαθμίζει τον Messenger του προκειμένου η χρήση του να γίνει ακόμη ευκολότερη. Πιο αναλυτικά, η αρχική οθόνη (Home) θα εμφανίζει στην κορυφή της τις τελευταίες συνομιλίες σας και στη συνέχεια θα ακολουθεί η κατηγορία Αγαπημένα (Favorites) όπου θα εμφανίζονται εκείνες οι επαφές με τις οποίες συνομιλείτε περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο το Facebook θεωρεί ότι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν τη τελευταία τους συνομιλία ακόμη πιο άμεσα. Επιπλέον, μέσω του Active Now, θα μπορείτε να βλέπετε ποιες επαφές σας είναι online ενώ ο Messenger θα αναλαμβάνει να σας υπενθυμίζει ποια contacts έχουν γενέθλια. Το update του Facebook Messenger βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για όλους τους χρήστες.

Read More

Έκτακτη είδηση: η Microsoft εξαγοράζει το LinkedIn για 26,2 δις δολάρια!

Με μια είδηση βόμβα στον τομέα τον social media φαίνεται να ξεκινά η εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, το διαδίκτυο έχει πάρει κυριολεκτικά “φωτιά” με την εξαγορά του LikendIn από τη Microsoft για 26,2 δις δολάρια!

Πολλά portals κάνουν λόγο για έμφαση της Microsoft στις cloud υπηρεσίες. Όπως είναι αναμενόμενο, το LinkedIn θα ενσωματωθεί με άλλες υπηρεσίες της Microsoft όπως αυτές των Office, του Skype καθώς και της βοηθού Cortana. Παρόλα αυτά, επιθυμεί την ανεξαρτησία του LinkedIn καθώς και να κρατήσει το έως τώρα CEO του, Jeff Weinner. Σίγουρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένουμε νεότερα για την εξέλιξη του τεράστιου αυτού deal.

Δείτε στη συνέχεια τη συνέντευξη από τους CEO των δυο εταιρειών.

Read More