Μια νέα συνεργασία ξεκινά με τον όμιλο ΞΥΝΗ !!

Ο όμιλος "ΙΕΚ ΞΥΝΗ" και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος εκπαίδευσης του παραρτήματος Γλυφάδας Κος Κοζαδίνος Άγγελος, διοργάνωσε ένα σεμινάριο την Παρασκευή 9/10/2015 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου ΞΥΝΗ στη Λεωφ.Βουλιαγμένης στη Βουλιαγμένης.

glyf_02

Τα θέματα του σεμιναρίου: "Οι βασικές αρχές κατασκευής μιας ιστοσελίδας" και "Γιατί να κατασκευάσω μια ιστοσελίδα σήμερα ?".

Στο σεμινάριο ήταν καλεσμένος ως κεντρικός ομιλητής ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μας "AT VIEW" Κος Γιάννης Κοέν. Μέσα από το σεμινάριο αναπτύχθηκε μια λεπτομερής ενημέρωση επάνω στο στήσιμο ενός site και το τι πρέπει να προσέξει ο νέος web developer καθώς και μια εκτεταμένη ανάλυση για τους λόγους που πρέπει μια επιχείρηση να έχει ιστοσελίδα.

Πάνω από 40 άτομα διαφόρων ηλικιών παρακολούθησαν το σεμινάριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δέχτηκαν τη πληροφόρηση με χαρά. Μάλιστα ανανεώσαμε το επόμενο σεμινάριο να έχει θεματολογία: "Η προώθηση μιας ιστοσελίδας στον επιχειρηματικό κόσμο".

glyf_01

Read More

Νέα συνεργασία με το blog: www.beautymylife.gr

Η www.atview.gr ξεκίνησε συνεργασία με ένα μεγάλο blog στο χώρο της ομορφιάς και της γυναίκας το www.beautymylife.gr.   Σύντομα θα μπορείτε να επωφεληθείτε το blog για να βάλετε τη διαφήμιση σας καθώς και να μπείτε χορηγοί σε διαγωνισμούς θα ανεβάσει το blog. Αναφορικά το blog έχει μεγάλη επισκεψημότητα σε καθημερινή βάση  όπως και η σελίδα του στο facebook:  https://www.facebook.com/BeautyMyLife.gr με πάνω από 12.000 likes. Σύντομα θα μάθετε το πώς μπορείτε να βάλετε κι εσείς τη διαφήμιση σας στο blog www.beautymylife.gr.

Read More