Γιάννης Κοέν

Δραστηριοποιούμε στο χώρο της διαφήμισης τα τελευταία 12 χρόνια και η λογική μου ήταν πάντα ένας φορέας για το βασικό είδος διαφήμισης που σημαίνει, ηλεκτρονική και έντυπη προβολή. Αυτό κάνει η atview προσφέροντας λύσεις στην ηλεκτρονική (web design, social media, seo, google ads) αλλά και στην έντυπη προβολή (επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, folder, αφίσες, αυτοκόλλητα, ταμπέλες κλπ)

Κατερίνα Παπαβασιλοπούλου

Από την αρχή της atview είναι κοντά μας στηρίζοντας το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρείας. Υπεύθυνη στο τμήμα των social media ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση των σελίδων στα social media.

 

Κοζαδίνος Άγγελος

Βασικός συντελεστής από την ίδρυση της εταιρείας. Εξαιρετικός τεχνικός και web designer με εμπειρία ετών σε αρκετές πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων (open cart, word press, joomla, majento, wooCommerce). Καθηγητής πληροφορικής στα ΙΕΚ Άλφα στο υποκατάστημα της Γλυφάδας. Εμπειρία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει και που τον έχουν κάνει να διαπρέπει στη δουλειά του.

 

MICHALOVITS MELINA

Μιχάλοβιτς Μελίνα

Σπούδασε φωτογραφία το 2018 και αμέσως ξεκίνησε να συνεργάζεται είτε με αξιόλογους φωτογράφους είτε και μόνη της κυρίως με φωτογραφίσεις προϊόντων και πορτρέτα. Δυναμική και με πολύ αγάπη για τη φωτογραφία δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα αν και νέα στη δουλειά.