Γιάννης Κοέν

Δραστηριοποιούμε στο χώρο της διαφήμισης τα τελευταία 12 χρόνια και η λογική μου ήταν πάντα ένας φορέας για το βασικό είδος διαφήμισης που σημαίνει, ηλεκτρονική και έντυπη προβολή. Αυτό κάνει η atview προσφέροντας λύσεις στην ηλεκτρονική (web design, social media, seo, google ads) αλλά και στην έντυπη προβολή (επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, folder, αφίσες, αυτοκόλλητα, ταμπέλες κλπ)

Κατερίνα Παπαβασιλοπούλου

Από την αρχή της atview είναι κοντά μας στηρίζοντας το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρείας. Υπεύθυνη στο τμήμα των social media ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση των σελίδων στα social media.

 

Κοζαδίνος Άγγελος

Βασικός συντελεστής από την ίδρυση της εταιρείας. Εξαιρετικός τεχνικός και web designer με εμπειρία ετών σε αρκετές πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων (open cart, word press, joomla, majento, wooCommerce). Καθηγητής πληροφορικής στα ΙΕΚ Άλφα στο υποκατάστημα της Γλυφάδας. Εμπειρία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει και που τον έχουν κάνει να διαπρέπει στη δουλειά του.

 

Τάτσης Γιάννης

Σπούδασε Bachelor of Arts in 3D Computer Graphics Animation & Multimedia Production στο AKTO και Master of Arts in Design στο Middlesex University. Σπουδαίος art designer με μεγάλες δουλειές στο portfolio του. Αγαπάει τη λεπτομέρεια, το διαφορετικό, το ιδιαίτερο και οτιδήποτε καινοτόμο δίνοντας στα project που αναλαμβάνει μια ξεχωριστή ταυτότητα.