Τώρα μπορείτε να βλέπετε τον καιρό από το Facebook

Ανοίγετε, έτσι κι αλλιώς, το application του Facebook δεκάδες φορές κάθε μέρα, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε για να βλέπετε και τον… καιρό;

Τώρα μπορείτε, καθώς το Facebook προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό στο mobile app, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες και ημέρες, για… κάθε ενδεχόμενο. Θα το βρείτε κάνοντας κλικ στο «More» (εκεί που βρίσκονται και τα «Friends», «Groups», «Events» και «Pages») και μοιάζει… κάπως έτσι!

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Weather, θα δείτε μια ωριαία πρόβλεψη και πρόγνωση πέντε ημερών. Τα δεδομένα προέρχονται από το Weather.com και υπάρχει προεπιλογή της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις για την παρακολούθηση των καιρικών συνθηκών σε άλλα μέρη του κόσμου.

Επιπλέον, στη σελίδα του καιρού θα εμφανιστεί και μια εικόνα που αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, όπου ζείτε.

Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στο 95% των χρηστών, με το Facebook να δοκιμάζει και notifications καιρού που θα είναι διαθέσιμα έως τα τέλη του μήνα.

Join the Conversation

Will not be published.